Shopaholic...

Sitter och fördriver tiden på Forever 21 och några andra roliga sidor :)

Hittar massor med snyggt, skulle va så lätt att bara klicka hem allt, men kanske inte så kul när d e dags att betala :)
Jag tror nog att jag är inne i en chill period, både vardags och festkläderna ska va chill, skönt men snyggt!
Inga tajta fodral klänningar eller toppar som nästan ska tejpas på plats för att inte blotta sig, nä nu e det sköna kläder som gäller för mig, tank toppar med snygga detaljer tar jag gärna på mig till både vardag och fest!

Snygga Sneakers är också något som jag fastnat för på sistone...

Björn Borg Sven
Skor "All Star Light Wedge Hi" Skor "All Star Light Leathe...

Jobbet kallar!! :)
Puss å Hej! <3

I kiss u good night...


That kind of day...

Idag har varit en dag då allt har vart skit, en dag då man bara vill gömma sig under täcket, en dag då man har ont inombords, en dag då man mår illa så man vill spy, en dag med alldeles för mycket tankar, en dag då man är äcklig och ful, en dag då ingen bryr sig, en dag då man bara vill vara ensam, en dag då ett vänligt "hej" hade kunna få mig att brista och börja gråta!

Man har såna dagar ibland utan någon egentlig anledning, utan att något speciellt har fått en att känna så.
Men det känns lika hemskt ändå, om man tror alltid att det aldrig kommer kännas bra igen, att det onda aldrig kommer att försvinna igen.
Men det gör det, det förvinner, och det känns bättre, ibland tar det lite längre, ibland går det över fort, men det onda försvinner, och du kommer alltid att må bättre, det är faktiskt sant att tiden läker såren, ärren blir kvar och dom försvinner aldrig men en dag har du inga öppna sår kvar.
Idag har det varit en sån dag då det kändes som att alla gamla sår revs upp, men egentligen är det bara ärren som ömmar!


Här är några låtar som jag typ har spelat sönder idag, dom får mig att le, gråta, minnas, glömma och skratta.
Dom kan få mig att må bra en dag som denna, dom kan få mig att gråta redan nästa...
Vissa har jag hört första gången första gången för typ 10 år sen, andra idag.
Det dom har gemensamt är att dom får mig att lyssna, känna.
Så lyssna gärna på dom när ni vill känna efter :)

Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing

Ozzy Osbourne Mama - I'm coming home

Maria Mena - I miss you love

Jenni Vartiainen - Ihmisten Edessä

Nostra Love - Ängel

No Doubt - Don't speak

Alicia Keys - Fallin

Plain White T's - A Lonely September

Superchick - Beauty From Pain

Sonata Arctica - The Wind Beneath My Wings

The Rasmus - F-F-F-Falling

Outlandish ft Sami Yusuf - I've Seen

Outlandish - Aisha

Takida - Broken

3 doors down - Kryptonite

Mimikry - En flicka som är stark

Kaija Koo - Jos Sua Ei Ois Ollut

Anssi Kela - Milla

Dingo - Levoton Tuhkimo

Breed 77 - El Rio

Metallica - Nothing else matters

Ozzy Osbourne - Dreamer

Seether and Amy Lee - Broken

Nirvana - About a girl

Buckcherry - Sorry

System Of A Down - Lonely Day

Meredith Brooks - Bitch

Ville Valo feat. Natalia Avalon - Summer Wine


Jobbar imån och med tanke på att kl är 06.05 för tillfället så tror jag ja borde börja sova, men sömnen känns långt långt borta.
Men så länge jag sitter med den här lilla saken i famnen och fortsätter att spela dom här låtarna så kommer jag aldrig att somna, så jag får nog ta och säga god natt nu, hoppas ni alla andra ligger och sover riktigt sött just nu!

Jag saknar. Jag önskar. Jag drömmer. Jag längtar. Jag hoppas. Jag känner.

Köp er ett liv, just nu till reducerat pris på blocket...

Falska, dömmande människor som inte vet vad dom talar om!!!
Lev erat eget jävla liv och sluta snacka massa skit om andras när ni ändå inte vet sanningen...
Kan man inte bara låta saker vara, varför älta sånt som ändå inte går att göra något åt mera?
Visst okej, jag förstår att det kan vara svårt att hitta något att tala om när ens eget liv är tråkigt eller bara åt helvete annars...Men va fan, kolla upp fakta eller skaffa dig ett tillräkligt intressant liv så du har något vettigt att säga iaf...
Ingen orkar lyssna på en massa skit snack å lögner!!!
Irriterad, less, ledsen, arg???
Absolut!!!

Buy the way, I fucking hate that u love me my love!!!Superwoman!

Det var ett tag sen jag skrev igen, den här gången är det inte det att det inte skulle ha hänt något som jag inte har skrivit utan istället helt tvärtom...Det har hänt så mycket att jag helt enkelt inte har haft tid eller ork till att uppdatera.

Jag har äntligen kommit iväg från happis, håller hus i Linköping nu och ett tag framöver. Trivs riktigt bra i denna mysiga stad och trivs riktigt riktigt bra med mina två "sambos". Det går helt enkelt bättre än förväntat! Och det är ju aldrig fel det :)

På måndag ska jag på arbetsinervju i Stockholm och S kommer också dit, hoppas vi kammar hem jobbet och kommer iväg långt,långt bort inom en snar framtid :D
Men skiter det sig skulle jag ha nya möjligheter att skaffa nytt även på andra sätt...Tex är jag inbjuden till Malmö och Göteborg för samma sak... så något ska nog nappa!
Men som sagt så trivs jag väldigt bra här för tillfället, och när jobbdelen här är klar så blir det en sväng till Västerås och min älsklings gumma som jag saknar sjukt mycket!!

Så jaaa, va ska man säga...jag höll på att tappa vettet i happis, deprissonen var inte långt borta och inte heller så konkursen... men än en gång löste sig allting för mig!

Det är farligt det här, jag börjar förlita mig på det, att det alltid löser sig, ibland kan jag känna att jag tar allt lite väl lugnt på saker för att jag ändå är säker på att det löser sig... jag undrar hur det går den dagen som min livsfilosofi inte längre finns där för mig... Men va fan, som sagt, Det löser sig alltid!!!!

Puss å Kram!!!

Nytt år=nya möjligheter...?

Nytt år= Nya möjligheter... Det är vell så man brukar säga...

Jag suger verkligen på nyårslöften, jag håller dom aldrig, och just därför är mitt nyårslöfte till mig själv att inte ha några nyårslöften. Jag ska göra vad jag känner för, när jag känner för det, skit samma om det inte är så nyttigt eller så bra för mig, men jag ska ta vara på alla möjligheter till att göra vad jag vill, att lära mig något av eller bara för att...

Det känns som att jag kommer få ut något av det här året, som att det faktiskt är litegrann som en nystart för mig, ett nytt kapitel som börjar, där jag själv fyller dom tomma bladen. En ny start då jag kommer skita fulständigt i ditt och alla andras, endast koncentrera mig på me, myself and I...  Jag ska göra mitt liv till mitt eget, och det ska bli exakt så som jag vill ha det. Och jag måste ju säga att som en blixt från klar himmel, har min första möjlighet till förändring redan slagit ner... Så jag säger än en gång Heippa hej till Haparanda, för på måndag åker jag (kanske redan söndag?) :)

År 2010 hade inte kunna börja bättre!!!!
(okejdå, inte överdriva, klart det hade, men det börja jävligt bra iaf)
Så Gott Nytt År på er alla!!
Det pågår endast i 365 dagar, men det påverkar resten av dit liv,så ta vara på det !!!

RSS 2.0