Tuff dag!!

Vi har begravt min kära morbrors urna idag, jobbigt som fan..men det värsta är ända att jag fortfarande inte har fattat att det är sant, att han verkligen inte finns mera, att han inte kommer tillbaka!
jag trodde att jag skulle fatta det när jag kom hit, när jag såg mamma och mormor, men nepp, inte ännu heller.

Du ligger redan begrav under jorden, men jag kan fortfarande inte fatta att Du är borta! Förlåt mig, men jag kan inte säga att jag redan saknar dig, jag kunde inte säga farväl idag, för det känns som du ännu finns kvar.

Jag vet att den dan när jag förstår, att Du inte kommer tillbaka, att Du inte finns kvar hos hos oss längre... Då kommer jag säga farväl, då kommer jag sakna dig som fan då kommer jag be om att få Dig tillbaka...men jag kan inte göra det ännu!

Du finns fortfarande hos oss, du är bara lite långt borta just nu!!! Snälla, säg att det är så!!!
Jag kommer att sakna dig!!! Vi ses snart igen!!
<3Nu ska vell jag börja försöka sova också,den där jävla facebook funkar ju ändå inte, det bara säger ERROR hela fucking tiden, och jag börjar få abstinens då jag jag inte fått min dagliga dos!!

Natti natti!!


Snart sa...

Snart sa ar jag hemma... eller i haparanda...eller vad jag nu ska saga?!
Ja skit samma, jag far traffa alla dom som gor livet vart att leva iaf!
Ska bli sa javla skont, har nog aldrig langtat sa mycket som jag gor just nu :D

Just nu sitter jag barnvakt, ungarna ligger och sover, har gjort det flera timmar redan sa jag borjar va lite uttrakad vi det har laget.
Skulle ju vart kl och ga pa H fodelsadagsfest idag, men jag bestamda mig for att tjana istallet for att slosa, och sa var det ju faktiskt "pikkujoulut" igar och har vart saaa javla bakis hela dagen...
Det blev kanske ett par glas for mycket igar...igen...men so?????

Jaaa, pa mandag paborjar jag min resa till happis da, Malaga-dusseldorf en Dusseldorf-Helsngfors, en dag far jag fordroja dar innan det antligen pa tisdag kvall blir Helsingfors-Kemi...dar jag far traffa min kara mamma for forsta gangen pa typ, va fan bli det, typ... 11 manader?? kan det stamma...? ja hur som helst sa har har jag langtat efter det har ett br tag nu, och nu antligen kommer jag!!!

Men men, jaha, ska nog forsoka sova lite, blivit lite daligt med somn den har veckan, och speciellt forra natten sa kanner mig lite sma sliten...

Jaha, men da syns vi snart da!! Miss u all!!!

Happy, happy happy!! :D:D

Slangkyssar!!


RSS 2.0