My own after party...

Vad ska jag ta mig till????
Nu har jag vart en vecka i sverige, jag håller på att bli knäpp!
Det är kallt, det är grått, det är tråkigt, det är skitsnack,det är regnigt, det är inte Spanien!!!
Det fins så mycket jag saknar där borta, inte bara solen det är så mycket mer...
Det är kindpussandet, det är människorna, det är värmen, det är språket, det är maten, det är alla söta pojkar, det är festerna, det är mentaliteten, det är priserna, det är stranden, det är tankesättet, det är livet, det är havet och det är HAN!
Hur ska jag klara av att leva utan allt det???
Hur ska jag kunna anpassa mig till det här??
Det känns som att jag inte känner nån av mina vänner mera, alla är så olika, eller är det det att dom är exakt likadana som innan jag åkte?
Jag är inte det, det vet jag, och jag känner att jag inte kan vara mig själv här, jag blir mitt gamla jag, jag blir hon som jag inte vill vara, hon som jag inte varit på 2 år, hon som inte är jag nå mera!
Jag vill inte det, det är inte min mening, men det bara blir så, hon knuffar sig fram till ytan och jag får inte längre plats!
Jag vill bort, och det snabbt, allt jag byggt upp kommer förstöras här, jag kommer att förstöras här!
Självklart har det varit helt underbart att träffa alla igen, och det har blivit många glädje tårar, och jag vet att det finns folk här som jag aldrig skulle klara av att leva utan, som jag inte vill leva utan, men jag vet att det går, att jag klarar det bara jag vet att dom finns här, att jag alltid kan ringa dom  eller komma hit och träffa dom när jag vill... men jag klarar tyvärr inte av att leva här med dom!

Jag vet inte om Spanien, speciellt Fuengirola, är det stället där jag vill leva resten av mitt liv i, men just nu saknar jag tillbaka dit, och just nu känns det som hemma!!

Känns som att jag kanske borde gå och sova nu, kl är 08.15 och jag har inte gått och sovit ännu, skulle nog va bra med ett par timmars sömn iaf, eller så kanske man inte ska gå och sova alls så kanske det blir nått av den här dan också...men sen så är ju söndagar alltid så jävla tråkiga!

men men somnar jag så somnar jag, gör jag det inte så är det lugnt det med, nu ska jag sätta igång tvn iaf :)

Hasta luego!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0